kaarsenKaarsen

textielTextiel

brandhoutHoutatelier

kaartjes
Papier

varkensPapier-Maché

koekjesBakkerij

juwelenJuwelen

ViltViltatelier

Reuze haan: Het papier-maché atelier maakt ook werken op vraag en maat.

haan

Musical en Opendeur in het dagcentrum

Het muziekatelier van Homevil oefende al maanden aan een echte musical.

Op 9 januari 2015 was het dan zover. De première van de musical ' Vrienden op pad '! Het was een show die ons lang zal bijblijven. Alle artiesten hebben hun beste beentje voorgezet. Het spektakel duurde een uur en kon ons van het begin tot het einde blijven boeien met een ware climax op het einde. We wensen alle artiesten en begeleiders een dikke proficiat voor hun prestatie !

De avond werd nadien verdergezet met een opendeur van onze ateliers, hapjes en drankjes. De opkomst was boven alle verwachtingen. We willen daarom alle bezoekers en ouder nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid. Het is een zeer leuk gevoel te weten dat ons dagcentrum zo hartelijk gesteund wordt.

 

Het kerstfeest in Homevil

Naar jaarlijkse traditie heeft Thierry Vermandel en zijn kompanen weer een zalig kerstdiner gemaakt voor al onze dagcentrumgebruikers en het personeel van Homevil.

Wij danken Thierry en co van harte voor dit super cadeau!

Notenporto

Zoals andere jaren brouwt ons kookatelier weer enkele litertjes heerlijke notenporto. In de gistflessen rijpt dit geheim recept tot oktober. Vanaf dan is de drank te koop zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij want de vraag is groot!


porto

Boottocht Zilverpunt vzw

Op maandag 26 augustus gaat een groepje dagcentrumgebruikers samen met vzw Zilverpunt op boottocht. De boot vaart van Brussel tot Willebroek en terug. Het belooft een leuke uitstap te worden.

HOMEVIL vzw , Kursaalstraat 10 1800 Vilvoorde , 02 254 89 10